Kunci gitar Tangise Sarangan

Chord kunci gitar Tangise Sarangan - Nella Kharisma

[INTRO]
F G C Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

C Am
Sarangan.. kang dadi saksi
F G
nalikane jaman semono..
C Am
neng kono.. sliramu medhot janji
F G
ono pinggir telogo, aku biso opo..
F G
kejobo ngronto ning dodo
C Am F G
hoo ho.. ho.. ooho...

C Am
Telogomu.. ibarate eluhku
F G
howo adem ibarat atiku
C Am
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
F G
sing tak roso perih ning dodo
F G
kudu lilo aku mok tinggalno..


[CHORUS]

Am Em
Lilo.. aku ra lilo
F G C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Am Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
F G C
neng pinggir telogo tak culne sliramu

Am Em
Piye.. aku kudu piye
F G C
yen wis ngene sing dadi dalane
Am Em
mugo uripmu bahagio mulyo
F G C
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

[INTRO]
Am F G

C Am
Sarangan.. kang dadi saksi
F G
nalikane jaman semono..
C Am
neng kono.. sliramu medhot janji
F G
ono pinggir telogo, aku biso opo..
F G
kejobo ngronto ning dodo
C Am F G
hoo ho.. ho.. ooho..

C Am
Telogomu.. ibarate eluhku
F G
howo adem ibarat atiku
C Am
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
F G
sing tak roso perih ning dodo
F G
kudu lilo aku mok tinggalno..

[CHORUS]

Am Em
Lilo.. aku ra lilo
F G C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Am Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
F G C
neng pinggir telogo tak culne sliramu

Am Em
Piye.. aku kudu piye
F G C
yen wis ngene sing dadi dalane
Am Em
mugo uripmu bahagio mulyo
F G Am F
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
D Am Bm G Em Bm
ho.. ooo.. hoo.. ho..

[CHORUS] (Overtone)

Bm F#m
Lilo.. aku ra lilo
G A D
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Bm F#m
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
G A D
neng pinggir telogo tak culne sliramu

Bm F#m
Piye.. aku kudu piye
G A D
yen wis ngene sing dadi dalane
Bm F#m
mugo uripmu bahagio mulyo
G A Bm
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
G A D
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
G A Bm
karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

0 komentar